target menu
Zoeken
 

Medewerkers portal

Wereldwijde toegang voor medewerkers (let op: niet te gebruiken vanaf de werkplek). Maak uw keuze.

Let op: Eduplaza werkt NIET na inloggen via de VPN, maar alleen via de volgende link: www.erasmusmc.nl/eduplaza.

1a. Outlook Web App: webmail, agenda en afwezigheidsmelding
Voor wie al gebruimaakt van de nieuwe mail- en agendavoorziening Microsoft Outlook 2010. Let op deze link NIET gebruiken voor niet persoonsgebondne mail accounts (zgn. NPG's). Zie daarvoor 1b..

1b Webmail + NPG+ afwezigheidsmelding
Voor wie nog gebruik maakt van de oude (web)mailvoorziening: toegang tot uw (gearchiveerde) mail, uw niet persoonsgebonden mailaccount(s) en instellen van uw afwezigheidsmelding.

1c. Plan-It elektronische agenda
Voor wie nog gebruik maakt van de oude (web)agendavoorziening:webversie van uw elektronische Erasmus MC-agenda Plan-It. Voordat u Plan-It kunt opstarten, ziet u een beveiligingsmelding te zien in een grijs scherm. Klik op ''yes'' of ''ja''. Log daarna in met uw microsectienummer en wachtwoord. Vervolgens kunt u kiezen voor Plan-It en logt u in.

2. Erasmus MC-intranet
Voordat u het intranet kunt bezoeken krijgt u een security alert in een grijs scherm te zien. Klik op dan op 'yes' of 'ja'.
Let op: om ook toegang te hebben tot bepaalde afgeschermde delen bínnen het intranet waartoe u bent bevoegd, dient u helemaal rechtsonder op een willekeurige intranetpagina te klikken op Log in.

3. Medische Bibliotheek

Via de website van de Medische Bibliotheek toegang tot artikelen in geabonneerde tijdschriften en databanken onder licentie (bijv. EMbase, PsycINFO, Web-of-Science, Cinahl, Impact Factors).
De website van de Medische Bibliotheek zelf, PubMed en gratis tijdschriftartikelen zijn ook buiten de VPN-portal om toegankelijk.

4. Citrix (alleen toegankelijk met een citrix-account)
Toegang tot Citrix-applicaties (zoals Elpado) door middel van met sms-inlog ID.

Pictogram helpdeskVragen of problemen? Neem contact op met de ict-helpdesk: (010-70)44444 of icthelpdesk@erasmusmc.nl.