target menu
... / ... / Activiteiten / Head First Race
 

Head First Race

ROEI JIJ MEE TEGEN ALZHEIMER?

Op zaterdag 17 september 2016 vindt de derde Head First Race plaats, op de Willem Alexanderbaan te Rotterdam. De Head First Race is een benefiet roeievenement voor iedereen die zich verbonden voelt met dementie en/of sport.

Tientallen teams gaan op deze dag met elkaar de strijd aan tegen dementie, waaronder ook teams met Nederlandse toproeiers! Ervaren roeiers zetten zich in de boot in voor dementie onderzoek, en onervaren roeiers kunnen meedoen op de roeimachine (ergometer).

Dit jaar maken we de drempel om mee te doen nóg een stukje lager. U kunt namelijk al mee doen door een rondje van 5 of 10 kilometer rondom de Willem-Alexander Baan hard te lopen! De roeiers ziet u dan op het water in actie komen.

Kijk voor meer informatie op www.headfirstrace.nl en doe ook mee aan de race! Speciaal voor de relaties van het Alzheimercentrum zuidwest Nederland worden er roeiclinics gegeven door ervaren roeiers. Een unieke kans om mee te maken hoe roeien op water nu eigenlijk echt voelt.  Geen sportliefhebber? Geen punt! U bent uiteraard welkom als bezoeker. Wij maken een gezellig 'Alzheimerplein' waar het goed toeven is.

In dit filmpje vertelt Roel Pot waarom de Head First Race zo belangrijk is. Graag zien we u terug op 17 september!  

waroeier