target menu
 

Querido Honours College

Honours-programma van Geneeskunde aan de EUR

 
De inschrijving voor de Mini Med School (MMS) 2018 is geopend! Dit project biedt basisschoolleerlingen van groep 5 tot en met 8 de kans om een kijkje te nemen in de keuken van de Geneeskunde! Dit kunnen zowel plusklassen zijn, als ‘gewone’ klassen. In een serie van twee lessen van elk 2 uur neemt een duo van een geneeskunde student (Erasmus MC) en een PABO-student (Thomas More Hogeschool) de leerlingen mee in de wereld van de Geneeskunde. Dit jaar hebben de lessen als onderwerp 'de longen'! Hoe werken de longen? Wat gebeurt er als je benauwd bent, bijvoorbeeld door astma? En wat kan je doen als iemand niet meer kan ademen? Hierbij zullen de lessen verzorgd worden op de basisscholen zelf!
Lees meer

Inschrijving kan door Eline Visser (coördinator MMS) te mailen op minimedschool@erasmusmc.nl. Graag bij de inschrijving vermelden: 

  • Naam en adresgegevens van de school
  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon
  • Aantal leerlingen in de klas en bijzonderheden (bijvoorbeeld: plusklas, leerlingen uit verschillende groepen, etc.)
  • Beschikbaarheid in de periode maart t/m april (onze studenten zullen de twee lessen van elk twee uur zo veel mogelijk in deze periode plaats willen laten vinden. Graag horen we op welke data en tijden dit zou uitkomen in maart en april).
  • Of school al eerder heeft deelgenomen aan de Mini Med School

N.B: Helaas zijn er maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. U zult zo snel mogelijk een reactie ontvangen op uw aanmelding.

Aansluitend op de lessenreeks zal er op 23 en op 30 mei 2018 een proefstudeerdag plaatsvinden op het Erasmus MC voor een beperkt aantal leerlingen.

Beide proefstudeerdagen zitten vol. De inschrijving hiervoor is nu gesloten.

Klik hier voor meer informatie over de proefstudeerdag.


De MMS is een initiatief van het Querido Honours College van het Erasmus MC in samenwerking met de Thomas More Hogeschool en het Wetenschapsknooppunt.

Lees minder