Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Beschermingsmiddelen handen
Nieuws

Covid19 opscholing zorgprofessionals via Ask Erasmus MC

25 maart 2020

In verband met de coronacrisis, is Ask Erasmus MC gelanceerd. Via dit portaal kunnen zorgprofessionals zich bijscholen en laten informeren. 

Groeiend

Deze werkplek-leer-oplossing is voor alle zorgprofessionals die bij willen of moeten springen om de groeiende zorgvraag aan te kunnen. Er staat informatie op die nodig is voor het werken op de verschillende afdelingen.

Inloggen

Erasmus MC-medewerkers kunnen op https://erasmusmc.askdelphi.com/ inloggen met hun microsectienummer en eigen wachtwoord. Zorgverleners die niet in het Erasmus MC werken, kunnen  een account aanmaken via https://registreren-covid19.askdelphi.com

Actief

Het portaal is ingericht voor opscholing van (acute) zorgverleners in verband met de coronacrisis. De inhoud op de website is relevant voor alle NFU/NVZ/ROAZ aangesloten organisaties die actief zijn in de zorg om Covid19-patiënten op te vangen. De kennis is gratis ontsloten voor iedereen die er belangen bij hebben.

Doelgroepen

Het portaal is nog in ontwikkeling en wordt ingericht voor meerdere doelgroepen. Er is begonnen met anesthesiemedewerkers. De volgende groepen zijn:

  • verpleegkundigen niet-acute afdelingen
  • herintreders IC Volwassenen
  • verpleegkundigen van de IC Kinderen naar de IC Volwassenen
  • herintredende verpleegkundigen
  • arts voor IC
  • arts voor SEH
  • arts voor Covid19 Kliniek

Ziekenhuizen

Het portaal is nu in gebruik genomen door het Erasmus MC. Andere ziekenhuizen in het land zullen waarschijnlijk spoedig volgen.

Voor vragen

Heb je vragen over het gebruik van Ask Erasmus MC? Mail dan naar ask@erasmusmc.nl