Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Nieuws

Erasmus MC vernieuwt website voor verwijzers

19 februari 2020

Voor u is er een nieuwe Erasmus MC verwijzers website, ook vindbaar in de grijze balk bovenin de website van Erasmus MC. Alle relevante verwijs- en contactinformatie vindt u hier overzichtelijk gepresenteerd.

Op de nieuwe verwijzers website vindt u alle voor u belangrijke informatie bij elkaar. De structuur van de verwijzers website zorgt ervoor dat u gewenste informatie snel vindt. De zoekfunctie is bovendien sterk verbeterd. Daarnaast is er nu speciaal voor verwijzers een nieuw telefoonnummer geopend. Dit telefoonnummer, 010-7031313, geeft u als verwijzer voorrang wanneer u ons belt.

De nieuwe verwijzers website maakt het mogelijk om direct digitaal te verwijzen naar het Erasmus MC of direct digitaal diagnostiek aan te vragen. Daarbij kunnen bestanden tot 25MB worden meegestuurd. Voor grotere bestanden kan gebruik gemaakt worden van SFTP of XDS. Huisartsen adviseren wij via ZorgDomein te verwijzen.

Op de verwijzers website vindt u daarnaast ons scholingsaanbod voor huisartsen en voor verwijzers relevante nieuwsberichten. Er worden diverse mogelijkheden aangeboden om met het Erasmus MC in contact te komen. Bovendien kunt u transmurale incidenten melden via de verwijzers website.

Heeft u nog vragen over de verwijzers website? Stuur een mail aan zorgrelaties@erasmusmc.nl.