Kanker Instituut

Polikliniek

Neurologie (oncologie) / Hersentumorpoli

Wanneer: maandag t/m vrijdag
Gebouwcode: staat vermeld op uw dagticket.
Telefoon: 06 225 451 85 / 06 333 420 08

De Hersentumorpoli is onderdeel van het Hersentumorcentrum. Onze specialisten werken nauw samen om u de beste zorg te bieden.

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

Is dit uw eerste afspraak op onze polikliniek? Kom dan een half uur eerder langs bij de inschrijfbalie.  U krijgt daar ook uw dagticket, waarop het tijdstip en de plaats van uw afspraak of afspraken staat.

Wat neemt u mee

Om uw bezoek aan onze poli soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat u een aantal gegevens meeneemt naar uw afspraak:

  • Uw dagticket (bij vervolgafspraken haalt u uw dagticket bij de aanmeldzuilen bij de ingangen).
  • Uw legitimatiebewijs.
  • De verwijsbrief van uw arts (als u die heeft).
  • De brief waarin uw afspraak staat (als u die heeft).
  • Geldig bewijs van uw zorgverzekering, zoals uw verzekeringspasje.
  • Een lijstje van de medicijnen die u nu gebruikt.

Vragen mag

Het kan u als patiënt helpen om thuis uw vragen alvast op te schrijven en dat lijstje mee te nemen. Het kan ook helpen om een vertrouwd iemand mee te namen naar de afspraak.

Onze begeleiding

Door wie wordt u geholpen?

U wordt als patiënt behandeld op gecombineerde poliklinieken. Wij werken met multidisciplinaire zorgpaden. Dat betekent dat u behandeld wordt door artsen van verschillende specialismen en door gespecialiseerde verpleegkundigen. Op deze manier kunnen wij u de beste zorg bieden.

Daarnaast werken we samen met revalidatieartsen, maatschappelijk werk, psychologen en psychiaters voor psychosociale ondersteuning.

Samenwerkingen tussen specialismen

Het Hersentumorcentrum is een multidisciplinair expertisecentrum. Dat houdt in dat binnen ons centrum artsen van verschillende specialismen nauw met elkaar samenwerken.

Ons doel is om de kwaliteit van leven en overleven van mensen met een hersentumor te verbeteren. Dit lukt alleen als we samenwerken. Daarom focussen wij als team op u en uw persoonlijke situatie tijdens het gehele zorgpad.

Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.

Bereid u voor