Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Martha Jozwiak
Zorgverlener

Dr. M. (Marta) Jozwiak

Gynaecoloog

  • Specialisme
  • Gynaecologische oncologie
  • Aandachtsgebied
  • Premaligne aandoeningen van cervix en vulva, erfelijke tumoren
  • BIG nummer:
  • 69909053401
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

Als gynaecoloog houd ik mij vooral bezig met de zorg voor vrouwen met afwijkingen van de vulva en cervix, en vrouwen met een erfelijke aanleg voor het ontwikkelen van gynaecologische kanker. Iedere mens is anders en dat betekent dat het in de begeleiding belangrijk is dat ik de zorg afstem op de persoonlijke behoeften van de individuele patiënt.

Ook, en misschien wel juist, als ziekte niet te genezen is. Ik ben trots op mijn werk als ik in goede samenwerking met mijn collega specialisten, verpleegkundigen en ondersteunend personeel mijn patiënt uitstekende medische zorg heb kunnen leveren, waarbij de patiënt zich gehoord en geholpen voelt.

Werkervaring & opleidingen

Ik ben opgeleid tot gynaecoloog in Leiden en in 2013 gepromoveerd in de verloskunde. Mijn hart bleek echter meer naar de gynaecologische kant van het vak uit te gaan. Dit leidde tot een differentiatie in gynaecologische oncologie en minimaal invasieve chirurgie in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam en het Leids Universitair Medisch Centrum. Na het afronden van mijn specialisatie heb ik een jaar als algemeen gynaecoloog gewerkt in het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein en Utrecht. In het Erasmus MC ben ik werkzaam als gynaecoloog met speciale interesse in (voorstadia van) gynaecologische tumoren.