Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
education-book
Training

Flexibele endoscopie (klassikale training)

Onderwijsaanbieder: SkillsLab & SimulationCenter
Onderwijsvorm: Klassikaal
Categorieën : Vakinhoudelijk handelen

Over deze opleiding

Overzicht

Doelgroep: De workshop flexibele endoscopie is bij uitstek geschikt voor de beginnend endoscopist. De cursus is dan ook primair bedoeld voor maag-darm-leverartsen in opleiding, maar ook internisten, kinderartsen, chirurgen in opleiding en verpleegkundig endoscopisten zijn van harte welkom.
Inhoud: De workshop flexibele endoscopie is een 2-daagse basiscursus in het gebruik van flexibele endoscopen. De cursus biedt diepgang in de opbouw en werking van de endoscoop en de bijbehorende randapparatuur. Veiligheidsaspecten in de endoscopie komen aan bod, evenals het veilig gebruiken van hoogfrequente stroom. Er wordt dieper ingegaan in het voortbewegen van de endoscoop en het ontstaan en oplossen van loops en lussen.
De cursus biedt een ruime gelegenheid om vaardigheden te oefenen op diverse simulatormodellen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes in een informele en stimulerende sfeer.
Elke cursist die de cursus volledig afrondt ontvangt een certificaat van deelname. De cursus is erkend binnen het MDL-HOM curriculum.
Kosten: € 495,-
Inhoudelijke vragen: simulatie@erasmusmc.nl

Let op: Als je je wilt aanmelden voor de trainingen in september en november, dan moet je je inschrijven via Eduplaza (klik hier)

Praktische informatie

Startdata

donderdag 12 mei 2022 09:00:00 - vrijdag 13 mei 2022 16:00:00
Beschikbare plaats(en): 7

Kosten

De kosten bedragen € 495,00

Aanmelden en voorwaarden