Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
education-book

ANIOS Chirurgie 0,8 – 1 fte

Interesse in een baan als ANIOS Chirugie (0,8 – 1 fte)

Startmoment: Het hele jaar door
Duur: Eerste aanstelling van 9 maanden

Onze doelgroep(en): A(N)IOS / arts of (medisch) specialist, Scholier of student

Over deze opleiding

Overzicht

De afdeling heelkunde van het Erasmus MC biedt net afgestudeerde basisartsen de mogelijkheid om arts assistent te worden op een chirurgische afdeling.

Als de snijdende vakken je interesseren en je ervaring op wilt doen op het gebied van de patiëntenzorg, indicatiestelling en chirurgische behandelingen ben je van harte welkom op een van onze units. Lijkt een dergelijke positie je aantrekkelijk neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en goede basisartsen. Ervaring als ANIOS in een ander ziekenhuis is een pré.

Als ANIOS participeer je binnen een veelzijdige en dynamische afdeling in het geheel van werkzaamheden van de klinische behandeling van patiënten met complexe chirurgische aandoeningen. Er is een gevarieerd en uitgebreid scholingsprogramma, waaraan zowel de ANIOS als de AIOS kan deelnemen. Denk hierbij onder andere aan regelmatig onderwijs na de ochtendoverdracht en elke maand een middag assistentenonderwijs. Wij bieden een prettig werkklimaat aan, gericht op het ontwikkelen van competenties en ruimte om onderzoek op te zetten. Daarnaast zul je betrokken worden bij het onderwijs aan medisch studenten en co-assistenten. Alle stafleden zijn laagdrempelig te benaderen en altijd bereid tot supervisie.

 

Waarom bij Erasmus MC?

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC.

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

De afdeling Heelkunde van het Erasmus MC is een van de grootste van Nederland en richt zich op patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. De afdeling heeft wereldwijd een vooraanstaande rol in het klinisch wetenschappelijk onderzoek ter verbetering van bestaande behandelingen en/ of ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Praktische informatie

Startdata

We zijn het hele jaar door op zoek naar enthousiaste en gedreven nieuwe collega's, dus we ontvangen graag je sollicitatiebrief en CV.

Toelatingseisen

Je hebt de opleiding tot basisarts afgerond en bent op zoek naar een interessante werkplek om ervaring op te doen en je voor te bereiden op een verdere specialisatie. Enige klinische ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk.

Je bent enthousiast, flexibel, resultaatgericht en in staat samen te werken in (multidisciplinaire) teams, waarbij je een goed ontwikkeld gevoel hebt voor intermenselijke verhoudingen. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Aanmelden en voorwaarden

Hoe kun je je aanmelden?

Bij interesse zien we een CV met motivatiebrief graag tegemoet bij het onderwijsbureau Heelkunde via mail op oenoheelkunde@erasmusmc.nl. 

Meer inlichtingen zijn te verkrijgen bij mw. B van de Brug, stafadviseur Onderwijs en Opleiding Heelkunde (b.vandebrug@erasmusmc.nl / 010-7031207) of bij I. de Koning-Beekmans van het Onderwijsbureau Heelkunde (i.beekmans@erasmusmc.nl / 010-7033727).

 

Algemene voorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 9 maanden. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.037,- (schaal 11a) bij een volledige werkweek. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en volop kansen om onderzoek op te zetten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).