Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
education-book
Training

Hoe krijg ik wat ik wil

Duur: 1 dag
Onderwijsaanbieder: Eduplaza, Erasmus MC Academie

Tijdens deze training krijg je inzicht in je eigen patronen en die van de ander. Door dit inzicht leer je hoe je deze patronen bij jezelf en de ander kunt doorbreken, waardoor het gesprek weer op gang kan komen!

Onze doelgroep(en): A(N)IOS / arts of (medisch) specialist, Leidinggevende of (zorg)manager, Medewerker, Medisch ondersteuner/paramedicus, Opleider/docent/coach, Promovendus/onderzoeker/PhD Student, Scholier of student, Verpleegkundige/verpleegkundig specialist

Over deze opleiding

Overzicht

De leidinggevende die vindt dat zijn medewerker geen initiatief toont, de medewerker die het lastig vindt om met dominant gedrag om te gaan. De hulpverlener die moeite heeft met de passieve of juist over vragende patiënt.

Waarom loopt soms een gesprek niet zoals je wilt en blijven jullie vastzitten in een gesprek? Het lijkt wel of je met bepaalde personen in een kringetje blijft ronddraaien en dat je geen stap verder komt.

Tijdens deze training krijg je inzicht in je eigen patronen en die van de ander. Door dit inzicht leer je hoe je deze patronen bij jezelf en de ander kunt doorbreken! Waardoor het gesprek weer op gang kan komen.

Inhoud

Tijdens deze training krijg je inzicht in je eigen patronen en die van de ander. Door dit inzicht leer je hoe je deze patronen bij jezelf en de ander kunt doorbreken! Waardoor het gesprek weer op gang kan komen. Daarnaast: 

  • Krijg je inzicht in (je eigen) interactiepatronen en die van de ander. Je leert hoe je deze zowel bij jezelf als bij de ander kan beïnvloeden; 
  • Leer je om te gaan met voor jou lastig gedrag.

Resultaat

Na het succesvol afronden van deze training ontvang je een bewijs van deelname.

Praktische informatie

Toelatingseisen

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die binnen een gezondheidszorginstelling werkzaam is. Het aantal deelnemers is maximaal 12.

Programma

Met de Roos van Leary wordt actief getraind.  Met korte stukjes theorie in combinatie met je eigen praktijksituatie ga je direct aan de slag. Stap voor stap leer je de interactiepatronen herkennen en deze om te buigen zodat je krijgt wat je wilt.

Kosten

Bekijk hier de prijs van deze scholing. Een korte versie Prijzenoverzicht open aanbod, maatwerk- en vaardigheidstrainingen vind je hier.

Locatie

De locatie wordt bekendgemaakt bij het versturen van de uitnodiging. Bekijk hier de routebeschrijving.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van alle veel gestelde vragen op [aanbiederspagina Eduplaza].

Aanmelden en voorwaarden

Hoe kun je je aanmelden?

Aanmelden gaat via Eduplaza. Sluitingsdatum van de inschrijving is drie weken van tevoren.

Algemene voorwaarden

Lees ook onze leveringsvoorwaarden.

Heeft u vragen?

Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij ons secretariaat:

Contactformulier