Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
education-book
Training

Stap naar coachen master (klassikale training)

Onderwijsaanbieder: Erasmus MC Academie
Onderwijsvorm: Klassikaal
Categorieën : Persoonlijke ontwikkeling en Communicatie

Over deze opleiding

Overzicht

Naast de bestaande training De Stap naar Coachen Basis is er nu ook De Stap naar Coachen Master. Deze training duurt drie dagen en geeft de verdieping op het al bestaande basis traject. De Master training is bedoeld voor praktijk- werkbegeleiders die de basis training al hebben gevolgd en voor HBO-verpleegkundigen die hun diploma in de afgelopen drie jaar hebben gehaald.

Doelgroep: Medewerkers die de basistraining hebben gevolgd of maximaal 3 jaar geleden hun diploma HBO-V hebben afgerond. Medewerkers die studenten/stagiaires begeleiden tijdens hun leerproces.
Inhoud: Nadruk tijdens de training zal liggen op de veiligheid in de groep en op het verkrijgen van zelfinzicht van de praktijk-/werkbegeleider. Door het volgen van de Stap naar coachen Master, ben je een allround praktijk- werkbegeleider, die moeiteloos aan kan sluiten bij elke student. Tevens bezit je de competenties om elke willekeurige student een begeleiding op maat te geven waardoor deze zelf in staat is sturing te geven aan zijn eigen leerproces
Programma: De Master training bestaat uit 3 dagen. De training heeft dezelfde opzet als de basistraining, d.w.z. dat je drie maanden lang 1 dag per maand training volgt. Verder bestaat de training uit veel oefeningen, is er veel ruimte voor het uitwisselen van eigen ervaringen en het reflecteren hierop. Wat je leert tijdens de trainingsdagen is net als bij de basistraining direct toepasbaar in de praktijk.
In drie dagen worden de volgende thema's behandeld:

  • De jeugd van tegenwoordig: breinmythes, de generatiekloof, motivatieproblemen en de kracht van de groep, organisatiecultuur;
  • Omgaan met moeilijk gedrag;
  • Verdieping in communicatie

Kosten: De kosten voor het volgen van de training is afhankelijk of je werkzaam bent in het Erasmus MC of niet. Klik hieronder op inschrijven voor meer informatie over de kosten van de training.

Praktische informatie:
Bij voldoende deelnemers start De Stap naar Coachen Master 4 x per jaar. Aanpassing voor maatwerk is mogelijk
Aantal deelnemers: Minimaal 8 deelnemers en maximaal ?? deelnemers.
Aanmelden: Aanmelden gaat via Eduplaza. Sluitingsdatum van de inschrijving is drie weken voorafgaand aan de eerste trainingsdatum. 
Duur: De totale training bestaat uit 3 scholingsdagen gedurende 3 maanden. 
Afronding: Als je alle trainingsdagen hebt gevolgd ontvang je een Bewijs van Deelname. 

Inhoudelijke vragen: leren.en.ontwikkelen@erasmusmc.nl of bel naar: 010 - 704 3862

 

Praktische informatie

Startdata

woensdag 18 oktober 2023 09:00:00 - dinsdag 28 november 2023 17:00:00
Beschikbare plaats(en): 9

Aanmelden en voorwaarden