Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
education
Bachelor of master

Studentenonderwijs Huisartsgeneeskunde

Onderwijsaanbieder: Huisartsgeneeskunde

Onze afdeling verzorgt onderwijs Huisartsgeneeskunde aan studenten Geneeskunde. Dit onderwijs vindt plaats op de medische faculteit, maar ook voor een groot deel in de huisartspraktijk. Informatie over het onderwijs kun je vinden op de website van Erasmus Universiteit Rotterdam via onderstaande button.

Onze doelgroep(en): Scholier of student

Over deze opleiding

Coassistentenopleider worden

Interesse?
Wanneer u interesse heeft in het begeleiden van onze coassistenten Huisartsgeneeskunde of een persoonlijk gesprek met één van onze stafdocenten wenst, dan kunt dit kenbaar maken aan ons secretariaat via hag@erasmusmc.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een nadere kennismaking.

Bijeenkomsten
Als facultaire huisartsdocenten streven wij naar een goed contact met onze coassistentbegeleiders en daarom organiseren wij regelmatig een avondbijeenkomst. We creëren zodoende een goede gelegenheid om ervaringen met andere coassistentbegeleiders uit te wisselen en er kunnen nieuwe ideeën of eventuele knelpunten aangedragen worden. Verder worden de verschillende stages behandeld zoals coschappen (6 weken), keuzecoschappen (3-6 weken) en oudste coschappen (3 maanden).
Deze avonden zijn geaccrediteerd en een parkeerkaart voor de parkeergarage kan die avond worden verstrekt.

Praktische informatie

Aanmelden en voorwaarden