Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Veelgestelde vragen over het coronavirus (interne oncologie)

Veelgestelde vragen

Welke voorzorgsmaatregelen hebben we getroffen?

In verband met de uitbraak van het coronavirus worden op het specialisme Interne Oncologie, net als in de rest van het Erasmus MC, een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. De actuele voorzorgsmaatregelen kunt u vinden op onze informatiepagina over het coronavirus. We vragen u de getroffen maatregelen voorafgaand aan uw bezoek door te nemen, zodat u en andere patiënten het ziekenhuis op een verantwoorde manier kunnen bezoeken.

Gaan afspraken en behandelingen nog door?

Behandelingen bij het specialisme Interne Oncologie gaan vooralsnog door. Soms in een aangepaste vorm. Poliafspraken zullen, waar mogelijk, omgezet worden in telefonische afspraken. Mochten er specifieke maatregelen voor u van toepassing zijn, dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Heeft u luchtwegklachten of koorts?

Heeft u een afspraak op de poli of dagbehandeling of wordt u opgenomen op de afdeling, maar heeft u klachten als koorts, neusverkoudheid, hoesten of recent opgetreden kortademigheid? Dan verzoeken we u contact op te nemen via 010 – 704 02 52. 

Heeft u nog vragen?

Voor algemene veelgestelde vragen en antwoorden verwijzen we u naar de hoofdpagina van de website van het Erasmus MC. Specifieke vragen over de gevolgen van het coronavirus voor uw gezondheid en behandeling kunt u tijdens uw (telefonische) afspraak aan uw behandelend oncoloog stellen.

Mochten vragen niet kunnen wachten tot de volgende afspraak, dan zijn wij bereikbaar tijdens de telefonische spreekuren van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 10.00 uur en van 13.30 - 15.00 uur op telefoonnummer (010) 704 19 48.

Bij ernstige en spoedeisende klachten of vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 501 018 91 (maandag t/m vrijdag van 8.00 - 16.00 uur) of 06 333 420 86 (maandag t/m vrijdag van 16.00 - 8.00 uur en op zaterdag, zondag en tijdens feestdagen).