Polikliniek

TropenPolikliniek


Gebouw: Nf, 2e etage, wachtruimte 2D, locatie staat vermeld op uw dagticket.
Telefoon: 06 50 031 973

Bent u tijdens of na een verblijf in de tropen ziek geworden? Bij de TropenPolikliniek kunt u, na verwijzing van uw huisarts, snel terecht voor onderzoek en behandeling.

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

Op onze TropenPoli kunnen patiënten als het nodig is nog dezelfde dag gezien worden om hun klachten te bespreken en bijvoorbeeld malaria uit te laten sluiten, een röntgenfoto te laten maken of overig bloedonderzoek te laten verrichten. 

Veel uitslagen zijn diezelfde dag al bekend zodat in overleg met de arts een plan kan worden gemaakt. De polikliniek kunt u vinden in het Erasmus MC in gebouw Nf op de tweede verdieping, wachtruimte 2D. 

Mocht u zo ziek zijn dat de huisarts het noodzakelijk vindt dat u de spoedeisende hulp bezoekt dan vindt de beoordeling plaats op de spoedeisende hulp van het Erasmus MC.

Onze begeleiding

Door wie wordt u geholpen?

Op de TropenPolikliniek wordt u gezien door één van de internist-infectiologen, soms samen met een arts in opleiding tot specialist of een co/assistent.  

Samenwerkingen tussen specialismen 

De internist-infectiologen werken nauw samen met de afdeling dermatologie, en de afdeling microbiologie en parasitologie.

Onze spreekuren

Er is iedere werkdag de mogelijkheid om de TropenPolikliniek te bezoeken. 

Een afspraak wordt ingepland door de secretaresses. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 50 031 973.

Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.

Bereid u voor