Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Pim Oprel
Zorgverlener

Drs. P. (Pim) Oprel

Traumachirurg

  • Specialisme
  • Traumachirurgie, Heelkunde
  • Aandachtsgebied
  • Polytrauma, thoracaal letsel en ribfixatie, complexe breuken en letsels van de onderste extremiteit, breuken van de wervelkolom
  • BIG nummer:
  • 59035843001
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

Ik ben als traumachirurg werkzaam in het Erasmus MC met als speciale aandachtsgebieden complexe breuken, letsels van de onderste extremiteit, breuken van de wervelkolom, ribfixatie en thoracaal letsel. Verder participeer ik in wetenschappelijk onderzoek en ben ik lid van diverse nationale en internationale beroepsverenigingen op het gebied van Traumatologie. Ook ben ik bij de Osteoporose Polikliniek medecoördinator.

Werkervaring & opleidingen

Ik heb mijn studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gevolgd, waar ik in 1991 als arts afstudeerde. Aansluitend heb ik 2,5 jaar op de afdeling chirurgie en orthopedie van het Andreas Ziekenhuis in Amsterdam gewerkt. Vervolgens volgde nog een jaar op de afdeling chirurgie van het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

In 1996 ben ik mijn opleiding in het Kennemer Gasthuis in Haarlem (opleider Dr. A. Koomen) gestart. Na een periode van 3 jaar in het VU Medisch Centrum (opleider Prof. Dr. H.J.Th.M. Haarman) te hebben gewerkt, heb ik mijn opleiding in Haarlem afgerond. In 2002 ben ik begonnen aan de vervolgopleiding in de Traumatologie in het VU Medisch Centrum (opleider Prof. Dr. H.J.Th.M. Haarman). Gedurende deze periode ben ik ook werkzaam geweest als arts in het Mobiel Medisch Team (Heli-Team). Inmiddels werk ik als traumachirurg binnen de afdeling Traumatologie/Heelkunde van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.