Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Sophia Media groepsfoto vrijwilligers
Evenement

Live: Sophia tv-uitzending

Datum:  donderdag 14 september 2023
Tijd: 17:30
Locatie: Sophia tv-studio (Sh-2051)
Kosten: geen kosten

 

23 juni 2023

Niemand ligt voor de lol in het ziekenhuis. Daarom doen we er in het Erasmus MC Sophia alles aan om een opname zo prettig mogelijk te maken voor patiënten. Elke donderdag van 17.30 - 18.30 uur wordt een live-uitzending gemaakt voor en door patiënten in onze eigen tv-studio.

TV-Studio

Het Erasmus MC Sophia heeft een eigen tv-studio. We maken er al meer dan 30 jaar televisie. Je kunt tijdens de uitzending gewoon binnenlopen in de studio (Sh-2051) om mee te praten, of je kunt van tevoren een vraag of opmerking insturen naar Sophia Media (voorheen Sophia TV & Evenementen). De uitzendingen zijn te bekijken via het interne televisienetwerk van het Erasmus MC Sophia en op de tablet op de kamer. Bekijk onze reportages en andere video’s op het Youtube-kanaal van Sophia Media (voorheen Sophia TV).

Deelnemen

Je kunt als patiënt actief deelnemen aan de afleveringen, zowel voor als achter de camera: als cameraman/-vrouw, presentator of regieassistent. In de studio mag alles en staan de patiënten van het Erasmus MC Sophia centraal. Er worden de gekste grappen uitgehaald, en de leukste bekende Nederlanders komen op bezoek. Zo zijn DJ Tiësto, Koningin Maxima, Joris Lutz en alle spelers van Feyenoord al eens langs geweest.

TV-studio Sophia Media met ziekenhuisbedden en kinderen

Foto camera Sophia-TV