Werken bij

Het Erasmus MC zoekt denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Kom jij ons versterken?

Een gezonde bevolking en uitstekende zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen.

De drive om continu de gezondheidszorg te verbeteren, zit ons in het bloed. Vanuit onze kernactiviteiten patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek verbinden we de nieuwste wetenschappelijke inzichten met praktisch handelen zodat patiënten én mensen met een zorgvraag hier optimaal van profiteren.

Werken bij het Erasmus MC

Benieuwd naar de mogelijkheden die het Erasmus MC jou biedt? Lees meer over het Erasmus MC als werkgever op www.werkenbijerasmusmc.nl

Vrijwilliger bij het Erasmus MC

Als vrijwilliger bij het Erasmus MC ben je van grote waarde. Jouw glimlach, jouw aandacht, jouw hulp bij het vinden van de weg zijn onmisbaar voor onze patiënten. Je geeft patiënten een prettige ervaring en tegelijk doe je zelf unieke ervaringen op. Word onderdeel van ons team.

Een unieke werkomgeving

Wij zijn het grootste van de acht Nederlandse universitaire ziekenhuizen. Een academisch medisch centrum waar alles in dienst staat van uitstekende zorg. Daarbij past ook een state-of-the-art gebouw met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. Hier werken we met de modernste processen, diagnosetechnieken, behandelingen en zorgconcepten. We streven naar een optimale ruimtebenutting, zo laag mogelijk energieverbruik en minder belasting van het milieu.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Niet voor niets mogen we ons Top Employer noemen en scoren we in onderzoeken naar werknemerstevredenheid hoger dan andere universitaire medische centra. Kom je bij ons werken, dan krijg je veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen.