target menu
... / ... / ... / Locatie Daniel den Hoed / Voorzieningen
 

Voorzieningen

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van verschillende voorzieningen.

Twee vrouwen in winkeltje. 

Koffiecorner Food & Shop
Bij de ingang van de polikliniek is een koffiecorner. U kunt hier koffie, broodjes, frisdrank, lectuur en wenskaarten kopen. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 - 16.30 uur.

Stiltecentrum
Het stiltecentrum is op de vierde etage van het hoofdgebouw. Er is ook een islamitische gebedsruimte en mogelijkheid tot reiniging.

Mobiel bellen
Mobiel bellen is toegestaan, behalve op plaatsen waar mobiel bellen verstorend werkt op apparatuur of tot andere gevaarlijke situaties leidt (zoals explosiegevaar bij gassen). Plaatsen waar niet mobiel mag worden gebeld zijn aangegeven door stickers of borden.

WiFi
Het Erasmus MC biedt aan patiënten en bezoekers gratis toegang tot Internet via een draadloos netwerk. Dit (WiFi) netwerk heeft de naam "Hotspot" en is aanwezig in alle klinieken, bijna alle openbare ruimten en in een aantal poliklinieken. Iedereen kan vrij gebruik maken van deze dienst. Hiervoor moet men zijn/haar apparaat verbinden met het netwerk "Hotspot", vervolgens een webbrowser openen en naar een willekeurige website gaan. Hierna wordt een pagina getoond waarop men akkoord moet gaan met enkele gedragsregels en voorwaarden, waarna de verbinding wordt open gezet.

Post
Op werkdagen wordt op de afdeling dagelijks post bezorgd. Voor een vlotte postbestelling is een goede adressering belangrijk. Adresseert u de post als volgt:
Erasmus MC Kanker Instituut, locatie Daniel den Hoed, naam patiënt, verpleegafdeling en kamernummer, Postbus 5201,3008 AE Rotterdam

Roken
Roken is in het Erasmus MC niet toegestaan.