target menu
... / ... / ... / Erasmus MC-Sophia / Stuur een bloemetje
 

Stuur een bloemetje

Ligt er een familielid, collega, kennis of vriend in het Erasmus MC en wilt u graag een bloemetje of een fruitbox laten bezorgen? Dat kan via de website van onze huisleverancier Greenz.

Niet op alle afdelingen of bij elke patiënt mogen bloemen en fruit bezorgd worden. Dit geldt met name voor patiënten die in isolatie worden verpleegd of voor intensive care afdelingen. Bij twijfel kunt u een mail sturen naar info@erasmusmc.nl.

Steun een goed doel
Het bijzondere van bloemen bestellen via deze website is dat van elke bezorging automatisch € 2,50 naar een goed doel gaat binnen het Erasmus MC. Met uw bestelling steunt u het Erasmus MC Vriendenfonds, de Stichting Vrienden van het Sophia of de Daniel den Hoed Stichting, afhankelijk van de Erasmus MC-locatie waar u het presentje laat afleveren.

U kunt voor € 1 een kaartje aan het boeket laten bevestigen met het logo van het betreffende Vriendenfonds. Ook dit bedrag komt volledig ten goede aan het goede doel.

Hoe stuur ik een bloemetje?
Ga naar de website van Greenz. Vermeld zo veel mogelijk gegevens bij de bestelling, zoals de (meisjes)naam van de patiënt, de afdeling en het kamernummer. Mocht de patiënt al uit het ziekenhuis ontslagen zijn, dan neemt Greenz direct contact met u op. Eventuele nabezorging in de regio wordt gratis verzorgd; buiten de regio worden extra kosten doorberekend.
Zijn de bloemen bestemd voor een medewerker in het ziekenhuis? Vermeld dit dan duidelijk bij de bestelling.

U kunt ook van de website gebruikmaken om bloemen op een willekeurige locatie in Nederland of buitenland te laten bezorgen.

Let op:
Via de op deze pagina aangeboden link kunt u bloemen bestellen en laten bezorgen bij patiënten van het Erasmus MC. Het Erasmus MC is niet verantwoordelijk voor de inhoud, beveiliging en privacybescherming van de webshop. Dat valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de aanbieder van de webshop.