target menu
... / ... / ... / Erasmus MC-Sophia / Logeermogelijkheden
 

Logeermogelijkheden

Ouders/verzorgers

 • Rooming-in
  Eén ouder of verzorger kan in het Erasmus MC-Sophia overnachten (rooming-in). Rooming-in is niet mogelijk op de Intensive Care afdelingen. Wanneer het een acute situatie betreft, kunt u de eerste nacht in een van de ouderslaapkamers overnachten. 

 • Ronald McDonald Huis
  Als uw kind wordt opgenomen in het Erasmus MC-Sophia, dan wilt u natuurlijk het liefst zoveel en zo dicht mogelijk bij uw kind zijn. Overdag in het ziekenhuis en 's avonds en 's nachts in de buurt verblijven. Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam biedt u deze mogelijkheid. In het Huis kunt u logeren en bent u tegelijkertijd vlak bij het ziekenhuis. Meer informatie vindt u onder 'Ronald McDonald Huis en Speeldek'.

 • Hotels
  Het Erasmus MC heeft met een aantal hotels overeenkomsten afgesloten tegen een gunstige prijs en/of voorwaarden. U kunt zelf een kamer reserveren. In het overzicht ziet u om welke hotels in Rotterdam het gaat.

Bezoekers

 • Hotels
  Het Erasmus MC heeft met een aantal hotels overeenkomsten afgesloten tegen een gunstige prijs en/of voorwaarden. U kunt zelf een kamer reserveren. In het overzicht  ziet u om welke hotels in Rotterdam het gaat.