target menu
... / ... / ... / Nieuws / In de ban van Feyenoord
 

In de ban van Feyenoord

Met levensgrote banners op de gevel van verschillende gebouwdelen feliciteert het Erasmus MC Feyenoord met de behaalde landstitel.

Erasmus MC feliciteert Feyenoord

Garage

In totaal hangen er drie banners: naast de hoofdingang aan de 's Gravendijkwal, boven de parkeergarage aan de Westzeedijk, en op de locatie Daniel den Hoed.

Op bezoek
Het Erasmus MC en Feyenoord hebben al jaren een band. Zo is prof. Casper van Eijck ook clubarts van Feyenoord, is dr. Rien Heijboer er consulent, en bezoekt de selectie een keer per jaar het Sophia Kinderziekenhuis.

Knuffelbeer
Bij hun laatste bezoek aan het Sophia, in april, lieten de Feyenoorders presentjes achter voor de kinderen. Ook op de dag van de huldiging, maandag 15 mei, zijn cadeaus uitgedeeld aan patiëntjes. Julian koos voor een rode Feyenoord-mok, Constance voor een knuffelbeer. "Het is dubbel feest. Constance mag morgen naar huis", zegt haar vader vrolijk.

Tompoezen
Bakkerij De Koning bracht maandagochtend 350 Feyenoord-tompoezen naar het Sophia. De bakkers stonden vanaf 00.00 uur 's nachts in de keuken om de gebakjes te bereiden. 

Erasmus MC feliciteert Feyenoord

Erasmus MC feliciteert Feyenoord

Erasmus MC feliciteert Feyenoord

Erasmus MC feliciteert Feyenoord


gepubliceerd: 15 mei 2017.

Deel deze pagina: