target menu
... / ... / ... / Nieuws / Nieuwe etalage voor de website
 

Nieuwe etalage voor de website

De homepage van het Erasmus MC is in een nieuw jasje gestoken. Bezoekers van de site kunnen gemakkelijker hun weg vinden. Ook toont de website beter op een tablet en mobiel.

Patiënten
Op de nieuwe homepage staat patiëntenzorg voortaan centraal. Patiëntenzorg, Research, Onderwijs en Over Ons hebben verbeterde hoofdpagina's gekregen.

Spoed
Bovenaan staan nog steeds de knoppen Contact, Mijn Erasmus MC, Medewerkers en English. Nieuw is de knop Spoed, voor bijvoorbeeld spoedeisende hulp of de tandartsenpost. 
De homepage is altijd te bereiken door op het Erasmus MC-logo te klikken, of te kiezen voor een van de vier hoofdpagina's (Patiëntenzorg, Research, Onderwijs, Over Ons). 

nieuwe website Erasmus MCZoekfunctie
De zoekfunctie is prominenter aanwezig, ziet er moderner uit en functioneert beter. Belangrijke pagina's, zoals homepages van afdelingen, verschijnen vaker bovenin de zoekresultaten. Minder belangrijke resultaten, zoals afbeeldingen, komen ook minder nadrukkelijk naar voren.

Nieuws
Uit onderzoek is gebleken waarvoor mensen de website van het Erasmus MC met name bezoeken. Die inzichten hebben geleid tot nieuwe buttons onder de zoekbalk.
De nieuwsberichten op de homepage zijn verdeeld over Patiëntenzorg, Research en Onderwijs. Bezoekers zullen dus alleen het nieuws zien van het onderdeel waar zij zich bevinden.

gepubliceerd: 31 januari 2017.

Deel deze pagina: