Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Erasmus Summer Programme 2023

19 juni 2023

Klaar om je wetenschappelijke carrière een boost te geven? Elk jaar doen honderden studenten, promovendi, onderzoekers en gezondheidsprofessionals mee aan het Erasmus Summer Programme. Het evenement vindt dit jaar plaats van 7 t/m 25 augustus in het Onderwijscentrum van het Erasmus MC.

Het programma biedt een breed scala aan zowel inleidende als gevorderde cursussen in kwantitatief medisch en gezondheidsonderzoek. De cursussen worden in het Engels gegeven op master- en/of PhD-niveau en kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van je eigen individuele behoeften.   

Maak van de gelegenheid gebruik om te leren van de wereldberoemde faculteit Erasmus MC en actualiseer je kennis en vaardigheden op het gebied van mondiale en volksgezondheid, (genetische) epidemiologie, biostatistiek, klinisch onderzoek en meer. 

Nieuwsgierig?

 

Neem dan een kijkje op de website van het Erasmus Summer Programme: erasmussummerprogramme.nl

Over het programma

In 1990 startte the Netherlands Institute for Health Sciences (NIHES) in samenwerking met het Erasmus MC het internationaal gerenommeerde Erasmus Summer Programma (ESP). Vandaag de dag wordt het programma aangeboden door Erasmus MC Graduate School, waar NIHES deel van uitmaakt.