Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Algemene informatie

Patiënt Service Centrum

Bij het Patiënt Service Centrum kunt u terecht met praktische en niet-medische vragen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen, helpen bij het vinden van betrouwbare informatie of verwijzen u door naar de juiste persoon. Loop ook gerust binnen als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek.

Gebruik van digitale zorg 

Wij kunnen u helpen bij vragen over digitale zorg, bijvoorbeeld bij het inloggen in uw patiëntenportaal Mijn Erasmus MC, bij het aanvragen van een DigiD, of bij het voeren van een videoconsult met uw zorgverlener.

Invullen gezondheidsvragenlijst 

Onze zorgverleners vragen patiënten steeds vaker om zich voor te bereiden op hun afspraak door een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Heeft u hiervoor een uitnodiging gehad en heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Het is in het Patiënt Service Centrum ook mogelijk om de vragenlijst samen met een van onze medewerkers in te vullen.

Het Patiënt Service Centrum is er ook voor: 

  • Printen en scannen van documenten
  • Informatie over het indienen van een klacht, de voorzieningen in het ziekenhuis of inzage in uw medisch dossier of kopie van uw dossier
  • Doorgeven van schade of verlies van persoonlijke spullen
  • Complimenten over onze dienstverlening of suggesties voor verbetering

Voor medische vragen kunt u terecht bij uw behandelend arts. Heeft u een vraag over uw afspraak? Bel dan met de betreffende polikliniek.

Erasmus MC Merchandise

Bij het Patiënt Service Centrum kunt u ook Erasmus MC Merchandise bekijken en aanschaffen. Bekijk ons gehele merchandise-assortiment online.

Locatie en Openingstijden 

U vindt het Patiënt Service Centrum bij de receptie van de hoofdingang.

Heeft u vragen?

Gebruik ons contactformulier.

Contactformulier