Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Erasmus MC Graduate School

Denkers die doen

Erasmus MC Graduate School is de centrale plek voor PhD kandidaten en research master studenten binnen het (bio)medische onderzoeksveld. Deze research masters en promotietrajecten binnen het Erasmus MC worden aangeboden via de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Wie zijn wij?

Denkers die doen. In de Erasmus MC Graduate School verbinden we fundamenteel en praktisch onderzoek aan resultaten. Hier worden (inter)nationale studenten getrainde wetenschappers en doen PhD-kandidaten onderzoek dat een verschil maakt, zowel in de wetenschap als in de maatschappij. Want we meten succes niet alleen aan wereldwijde erkenning en wetenschappelijke publicaties, maar zeker ook aan de impact die we hebben op de gezondheid en het welzijn van de samenleving. 

 

Wil je meer van ons weten?

Ontdek het verhaal van de Erasmus MC Graduate School
Lees ons verhaal
Meer Graduate School Nieuws
 • Stijntje Dijk Lambers Student Excellence Award 2023

  Stijntje Dijk wint Lambers Student Excellence Award 2023

  Stijntje Dijk MD, MSc is de winnaar van de Lambers Student Excellence Award 2023. De award werd uitgereikt tijdens de 110e dies natalis ceremonie op woensdag 8 november.

  Lees meer
 • Erasmus Summer Programme 2023

  Promovendi van het Erasmus MC kunnen gratis deelnemen

  Lees meer
 • Terugblik Clinical Health Science Day 2023

  Terugblik Clinical & Health Sciences Day 2023

  Op 9 mei 2023 vond de eerste editie van de Clinical & Health Sciences Day plaats. Een symposium in het teken van klinische en gezondheidswetenschappen, georganiseerd door Erasmus MC Graduate School. In dit bericht kijken we terug op een fantastische dag.

  Lees meer
 • Banner éénjarig bestaan

  Erasmus MC Graduate School viert 1-jarig bestaan

  Erasmus MC Graduate School viert 1-jarig bestaan

  Lees meer