Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Erasmus MC Graduate School

Denkers die doen

Erasmus MC Graduate School is de centrale plek voor PhD kandidaten en research master studenten binnen het (bio)medische onderzoeksveld. Deze research masters en promotietrajecten binnen het Erasmus MC worden aangeboden via de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Wil je meer van ons weten?

Ontdek het verhaal van de Erasmus MC Graduate School
Lees ons verhaal

Wie zijn wij?

Denkers die doen. In de Erasmus MC Graduate School verbinden we fundamenteel en praktisch onderzoek aan resultaten. Hier worden (inter)nationale studenten getrainde wetenschappers en doen PhD-kandidaten onderzoek dat een verschil maakt, zowel in de wetenschap als in de maatschappij. Want we meten succes niet alleen aan wereldwijde erkenning en wetenschappelijke publicaties, maar zeker ook aan de impact die we hebben op de gezondheid en het welzijn van de samenleving.

Direct naar:

Erasmus MC Academie
Meer Graduate School Nieuws
 • Andrea Woltman wil studenten laten groeien en floreren

  ‘Studenten moeten niet door hoepeltjes springen en toetsjes afvinken, maar echt naar hun toekomstige beroep toegroeien'

  Lees meer
 • The road to genomics in society

  The road to Genomics in Society

  Team GiS heeft een stappenplan gemaakt om een researchmaster op te zetten. In dit artikel lees je meer over het proces.

  Lees meer
 • Ooit gedacht aan onderzoek doen? Schrijf je in voor een research master

  ‘Wat wil ik doen na mijn bachelor? Past een research master wel bij mij? Kies ik voor een klinische of een interdisciplinaire vervolgopleiding?’ Het kiezen van je master is een belangrijke beslissing. Eentje die je weloverwogen moet maken. Bij Erasmus MC bieden we je 5 verschillende research masters. Lees hier hoe je de juiste keuze maakt.

  Lees meer
 • Stijntje Dijk Lambers Student Excellence Award 2023

  Stijntje Dijk wint Lambers Student Excellence Award 2023

  Stijntje Dijk MD, MSc is de winnaar van de Lambers Student Excellence Award 2023. De award werd uitgereikt tijdens de 110e dies natalis ceremonie op woensdag 8 november.

  Lees meer
 • 1 jaar Genomics in Society

  Het is een jaar geleden dat de nieuwe research master Genomics in Society (GiS) van start ging. De eerste studenten zijn inmiddels op de helft van de tweejarige master en een nieuwe lichting studenten is gestart. De inschrijving voor 2024-2025 is geopend. Niet alleen voor Genomics in Society, maar voor alle research masters binnen Erasmus MC Graduate School.

  Lees meer
 • Wat wil ik doen na mijn PhD traject

  Gratis coachingsprogramma voor PhD kandidaten

  Lees meer