Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Algemene informatie

Erasmus MC Foundation

Samen zetten wij ons in voor een gezonde toekomst.

Erasmus MC Foundation

Over de Foundation

Geef voor een gezonde toekomst

De missie van het Erasmus MC is een gezonde bevolking en de beste zorg door onderzoek en onderwijs. Vernieuwend werken en grenzen verleggen. En daar hebben wij u bij nodig. Met uw bijdrage aan de Erasmus MC Foundation maakt u vernieuwend onderzoek en betere patiëntenzorg mogelijk.

Samen met onze donateurs maken wij bijzonder wetenschappelijk onderzoek mogelijk. In onze strijd tegen kanker, dementie, hart- en vaatziekten en vele andere ziekten hebben wij u nodig. Steun ons als donateur, zakelijke relatie, met een schenking of via een nalatenschap. U bepaalt zelf aan welke ziekte of bestemming u wilt doneren.

Samen voor een gezonde toekomst.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van de Erasmus MC Foundation. 

Daniel den Hoed Foundation: steun kankeronderzoek

Geef voor een toekomst zonder kanker

Het Daniel den Hoed Fonds is onderdeel van de Erasmus MC Foundation. Het fonds haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Met uw steun kan gewerkt worden aan een betere toekomst voor iedereen die door kanker geraakt wordt. 

Dankzij wetenschappelijk onderzoek zijn de vooruitzichten voor patiënten met kanker steeds beter geworden. Maar we zijn er nog niet. Er is veel geld nodig om baanbrekend onderzoek en innovatieve apparatuur te financieren. Zodat we patiënten behandelingen op maat kunnen geven, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten.
Ga met ons de strijd aan tegen kanker en steun het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC. Uw bijdrage verandert levens.

Samen maken we kanker kansloos

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van het Daniel den Hoed Fonds. 

 

Thorax Foundation: steun hart-, vaat- en longonderzoek

Het Erasmus MC Thoraxcentrum is een Centre of Excellence voor Cardiologie, Longgeneeskunde en Cardiothoracale Chirurgie dat, zowel qua patiëntenzorg als topklinisch onderzoek en onderwijs, al 50 jaar tot de onbetwiste wereldtop behoort. Op jaarbasis wordt hier aan 25.000 patiënten hoog complexe zorg verleend, waaronder circa 1.200 openhartoperaties en 20 harttransplantaties.

Door teruglopende overheidsbudgetten en strikte regelgeving voor financiering door de farmaceutische industrie is private ondersteuning noodzakelijk. In 2012 is Erasmus MC Thorax Foundation in het leven geroepen, via deze stichting worden fondsen geworven die 100% ten goede komen aan onderzoek.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van de Thorax Foundation

Overige fondsen: steun onderzoek dat bij u past

De Erasmus MC Foundation is dé plek waar alle fondsenwervende initiatieven binnen het Erasmus MC samenkomen. U kunt zelf als donateur bepalen welk fonds of welk ziektebeeld u wilt steunen met uw gift. Samen zetten wij ons in voor een gezonde toekomst.

Meer informatie

Wit u meer informatie over alle fondsen van de Erasmus MC Foundation? Kijk dan op de website van de Erasmus MC Foundation fondsen

Erasmus MC Foundation