Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Digizorg app voor patiënten

Alles regelen. In één app.

Digizorg is uw digitale zorg-assistent.

Met de app heeft u eenvoudig inzicht in uw medische gegevens. En komt u makkelijker in contact met het ziekenhuis en uw zorgverleners.

Digizorg verbindt en verbetert.

Inloggen met DigiD

Veiligheid voorop. Met uw DigiD logt u makkelijk en veilig online in. Uw persoonlijke gegevens blijven goed beschermd.

Meer informatie over inloggen met DigiD.

 

Uw afspraken inzien en zelf inplannen

In de app ziet u een actueel overzicht van uw afspraken. Handig. Want zo weet u altijd wanneer u weer naar het ziekenhuis moet.

U kunt zelf uw afspraak plannen en wijzigen op een van de beschikbare tijden.

In deze folder leest u hoe dat werkt.

 

Uw gezondheidssituatie bekijken

U vindt uw behandelingen en diagnoses terug in de app. Zo heeft u altijd overzicht. Hiervoor moet uw zorgverlener uw gegevens koppelen met de app.

 

Videobellen

Liever niet naar het ziekenhuis? Een afspraak kan ook digitaal met een videobel afspraak. In de instructies voor videobellen via de Digizorg app leest u hoe dit werkt. 

 

Zelf thuismetingen doen en registreren

U doet thuis zelf de metingen van uw gewicht, bloeddruk en hartslag. De resultaten geeft u door via de app. Veilig, snel en makkelijk.

 

Vragenlijsten invullen

Eenvoudige vragenlijsten vult u in, in de app. Zo ziet uw zorgverlener hoe het met u gaat. Tijdens uw afspraak kan uw zorgverlener hier verder naar doorvragen.
 

Chatten met het PSC en uw zorgverlener

Praktische en niet-medische vragen stelt u via de chat aan het Patiënt Service Centrum.  Of stuur een bericht aan uw zorgverlener. Eenvoudig en laagdrempelig.
 

Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO)

Met uw persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) kunt u uw medische gegevens van vrijwel alle zorgaanbieders ophalen en samenvoegen op één plek.
 

 

En straks? Nog zoveel meer.

  • Aanmelden in het ziekenhuis
  • Voorlichting op maat
  • Medicatie inzien
  • Toestemming geven voor wetenschappelijk onderzoek

Bekijk hieronder de demo video over Digizorg

Downloaden. Voor Android en iOS.

 

Verder verbeteren. Samen met u.

We willen graag weten of alles wat we hebben gemaakt ook echt werkt zoals het moet. Gebruikt u de app? Stuur ons dan uw mening. Dit kan simpel en snel via de app via ‘Instellingen - Feedback’.

Heeft u vragen over Digizorg?

Veiligheid voorop. Uw privacy gegarandeerd.

Als u patiënt bij ons bent dan bewaren wij uw gegevens. Bijvoorbeeld uw email adres, telefoonnummer en uw medische gegevens.
Alle gegevens die we van u verzamelen in de Digizorg app bewaren we veilig. De gegevens blijven binnen het Erasmus MC en worden niet met anderen gedeeld.

Meer informatie vindt u in het Digizorg privacystatement.
 

Voor iedereen toegankelijk

Om Digizorg toegankelijk te maken voor alle patiënten, testen we de app in het ontwikkelproces voortdurend met verschillende patiënten. We werken daarvoor o.a. samen met Pharos en taalambassadeurs van de gemeente Rotterdam. De resultaten uit deze testen vertalen we naar technische oplossingen. Het testen van de app gaat ook na de lancering van de basisversie door.