Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Contact en route

Adressen, telefoonnummer(s) en informatie over bereikbaarheid en parkeren van het Erasmus MC. Voor patiënten én voor bezoekers. LET OP: vanwege het coronavirus is het Erasmus MC op dit moment soms anders bereikbaar dan u misschien van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Contact en route

Telefoonnummers, bezoek- en postadres

Bereikbaarheid per locatie (plattegronden)

Hieronder vindt u per locatie een folder met plattegrond en informatie over de bereikbaarheid van onze gebouwen, met het openbaar vervoer en met de auto.

Alle publieke ingangen van het Erasmus MC leiden naar het voetgangersgebied (op de plattegronden: Arcade, Passage en Plein). Met hulp van de bewegwijzeringsborden kunt u vervolgens uw bestemming vinden.

Bent u patiënt?

Dan haalt u in het Erasmus MC eerst uw dagticket bij een van de aanmeldzuilen. Het dagticket vermeldt waar u precies moet zijn.

Persvoorlichting

Bent u journalist en wilt u contact opnemen met onze persvoorlichters?

Neem hier dan contact met hen op.

Leveranciers

Openbaar vervoer

Het Erasmus MC is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. In deze bereikbaarheidsfolder ziet u waar de haltes zijn van metro (halte Dijkzigt), tram en bus en hoe u moet lopen.

Plan uw reis met de OV 9292-app

Fietsen naar het Erasmus MC

Bewegen is gezond, daarom stimuleren wij als Fietsvriendelijk Bedrijf niet alleen onze medewerkers om te fietsen, maar iedereen die ons bezoekt. Of u nu de kortste of de mooiste route kiest, fietsen is gezond!

Plan hieronder uw fietsroute. Indien u op de fiets naar het Erasmus MC komt, kunt u uw fiets plaatsen in een van de fietsenstallingen (zie plattegrond).

Parkeren

Route

Het Erasmus MC staat aangegeven vanaf de Ring Rotterdam. In de directe omgeving van het Erasmus MC volgt u de bewegwijzeringsborden naar onze parkeergarages:

  • Westzeedijk (grenzend aan onze centrale hal, de Passage)
  • Wytemaweg (onder het Erasmus MC Sophia).

De borden geven per parkeergarage ook het aantal vrije parkeerplaatsen aan.

Praktische informatie over onze parkeergarages.

Folder Parkeren Erasmus MC (pdf).

Kiss & Ride

Bij de ingangen aan het Dr. Molewaterplein en op het voorplein kunt u uitsluitend in- of uitstappen. Er is géén parkeergelegenheid.

Kaartje sturen

Wilt u een kaartje sturen naar een patiënt? Stuur uw post naar Postbus 2040, 3000 CA Rotterdam plus het kamernummer en de naam van de patiënt.

Heeft u vragen?

Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij ons secretariaat:

Contactformulier