Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Vrienden van het Sophia

Draagt u de kinderen in het Erasmus MC Sophia een warm hart toe?

Als een kind opgenomen wordt in een ziekenhuis is dat niet niks. Weg van huis en de vertrouwde omgeving. Een ouder wil niet alleen een zo goed mogelijke behandeling, maar wil ook zo veel mogelijk tijd bij het kind doorbrengen. Je weet dat het verblijf in het ziekenhuis noodzakelijk is en tegelijkertijd hoop je dat het zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt.

Kortom, je wilt dat je kind de best mogelijke zorg krijgt. De mensen in het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam doen er alles aan om kinderen deze zorg te geven.Patientje met aapje Stichting Vrienden van Sophia

Wat doet de Stichting Vrienden van het Sophia?

Stichting Vrienden van het Sophia is de fondsenwervende instelling van het Sophia. Wij financieren met behulp van giften van donateurs/gevers wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden.

Daarnaast ondersteunt onze stichting projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Met uw donatie kunnen wij zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

Momenteel zetten wij ons in voor projecten binnen het Sophia Kinderthoraxcentrum. Bent u benieuwd naar dit project? U kunt in deze film meer zien over het Kinderthoraxcentrum.

Hoe kunt u het Sophia steunen?

U kunt een gift doen, maar u kunt ook deelnemen aan een van onze evenementen, of vriend of bedrijfsvriend worden.

Als (bedrijfs)vriend ontvangt u tweemaal per jaar het Vriendennieuws. U kunt daarin onder andere lezen welke projecten met de giften gerealiseerd zijn. U kunt ons ook steunen door de aankoop van een van onze beeldjes van Sophietje. Onze medewerkers helpen u graag bij het bekijken van de mogelijkheden voor doneren.

Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Vrienden van het Sophia.

Contact

Gelijk contact opnemen? Mail naar info@vriendensophia.nl of bel (010) 703 67 50.

Logo Vrienden van Sophia - Fondswerving voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis