Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Het avontuur van Joep

Kom jij binnenkort naar ons ziekenhuis? Neem alvast samen met Joep, Beer en Superaapje een kijkje in het Erasmus MC Sophia!

Hallo!

Welkom bij het avontuur van Joep in het Erasmus MC Sophia. Joep is ziek en de dokter gaat kijken waarom.

Kijk rond met Joep, Beer en Superaapje

Samen met Joep ontdek je ons bijzondere kinderziekenhuis. Een bezoek aan het ziekenhuis is soms best wel spannend. Door thuis samen met Joep op avontuur te gaan weet je alvast hoe ons ziekenhuis eruit ziet voordat je bij ons langskomt.

Joep heeft een lieve beer die jou allemaal bijzondere weetjes vertelt over de kamers, zoals de echokamer, operatiekamer en de centrale hal. Ook Superaapje vertelt je over deze kamers, waar je helemaal rond kan kijken. Van plafond tot aan de grond!

Avontuur_van_Joep_button

Hoe werkt het?

Klik op de afbeelding hierboven of op de link om het avontuur van Joep te starten. Met onze 360 graden foto’s kijk je rond in ons kinderziekenhuis. Als je op de computer kijkt, gebruik je de muis om de kamer te bekijken. Kijk je op je telefoon of tablet dan kan je het scherm ronddraaien of met je vinger de ruimte rondgaan.

Iconen Joep - VR modus
Met dit icoon kan je naar de Virtual Reality versie gaan. Dit kan alleen als je een VR-bril hebt.
Iconen Joep - full screen modus
Met dit icoon kan je de foto schermvullend maken op je computer.
Iconen Joep - Menu button
Met dit icoon kan je terug naar het menu en een andere kamer kiezen.
Stichting Vrienden van het Sophia

Deze virtuele tour door ons ziekenhuis is tot stand gekomen met financiële hulp van de Stichting Vrienden van het Sophia. De stichting doet er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zorgen zij voor een gezellige aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden.

Ben je benieuwd wat de stichting allemaal doet of hoe jij ook kunt bijdragen? Kijk dan op de website van de Stichting Vrienden van het Sophia.

Alternatieve versie

Kan je de tour niet bekijken, maar wil je wel lezen wat Joep, Beer en Superaapje over de kamers vertellen? Bekijk dan alle teksten uit het avontuur van Joep.

Wil je meer informatie over een kamer? Voor iedere kamer hebben we een uitlegpagina gemaakt:

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Avontuur_van_Joep_header