Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

Feestelijke lancering Hospital Hero app

Datum:  dinsdag 4 april 2023
Tijd: 15:00
Locatie: In de hal van Erasmus MC Sophia
Kosten: geen kosten

 

31 maart 2023

Op dinsdag 4 april van 15.00-16.00 wordt deze nieuwe app feestelijk gelanceerd. De Hospital Hero app begeleidt kinderen op hun reis door het ziekenhuis en maakt een bezoek aan de polikliniek leuker en minder spannend. Het belooft weer een leuk feestje te worden met heerlijke gebakjes en smoothies.

Wat is er te beleven?

Reinout Rotjeknor leest een dierenverhaal voor en neemt zijn vrienden de Fursuiters mee. De Fursuiters gaan met jullie mee op safari door het Sophia met deze nieuwe app. Wil je liever knutselen? Dat kan ook! Er is er een knutselhoek waar je Olli maskers kan maken en kleurplaten kunt kleuren.

En er is ook een illustratrice, zij tekent de dieren uit de app voor jou, met jouw naam erop. 

Wat is de Hospital Hero app?

De Hospital Hero app helpt kinderen spelenderwijs voor te bereiden op een bezoek aan onze polikliniek en biedt in het ziekenhuis volop afleiding. Kinderen kiezen een dierenvriendje die mee gaat op avontuur door het Sophia Kinderziekenhuis en uitleg geeft bij elke stap van het bezoek. Daarnaast kunnen ze middels het scannen van QR-codes op zoek naar dieren. Deze QR-codes zijn verstopt zijn op de muren van de polikliniekgangen in Sophia.