Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

Kennisevent Generation R: 'Rotterdammer van de Toekomst'

Datum:  donderdag 22 september 2022
Tijd: 13:30
Locatie: het Timmerhuis, Halvemaanpassage 90, 3011 AH Rotterdam
Kosten: 0,00

 

9 september 2022

Een Kennisevent van Generation R, ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum. We gaan samen werken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de stad.

Generation R bestaat 20 jaar!

Ter ere van het 20 jarig bestaan van Generation R zullen in de maand september lustrum evenementen plaatsvinden! Zo wordt er een feest georganiseerd voor alle deelnemende Focus op 17 jongeren, ontmoeten oud- en huidige medewerkers elkaar tijdens de reünie en vindt een kennis event plaats in samenwerking met de gemeente en het CJG.

Kennisevent 'Rotterdammer van de Toekomst' 

Op dinsdag 27 september vindt het Generation R kennisevent ‘Rotterdammer van de Toekomst’ plaats. Dit evenement organiseert Generation R samen met de Gemeente Rotterdam en het CJG met als doel om samen te werken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de stad, binnen 10 interessante thema’s waaronder ‘Beter bewegen', ‘1e 1000 dagen’ en ‘Armoede’.

In 2 rondes waarbij je bij twee verschillende kennistafels aan kunt sluiten, ga je in groepen van 10-15 personen op een creatieve wijze oplossingsgericht aan de slag. Met een mix van beleidsmakers, jeugdgezondheidsprofessionals, onderzoekers, ouders en jongeren worden de vraagstukken belicht vanuit verschillende perspectieven. Het is mogelijk om je in te schrijven voor 2 verschillende thema’s. Het zal een feestelijke editie worden aangezien Generation R dit jaar 20 jaar bestaat!

In de flyer hieronder vindt u/jij de uitnodiging met het volledige programma. We horen graag of u/jij erbij bent. U kunt zich hier aanmelden voor dit event.

Datum + tijd: dinsdag 27 september 2022 van 13.30 – 18.30 uur
Locatie: Het Timmerhuis, Halvemaanpassage 90 in Rotterdam (centrum)

flyer uitnodiging Kennis Event Generation R Rotterdammer van de toekomst