Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Sophia Media groepsfoto vrijwilligers
Nieuws

Sophia evenementen in juli

25 juni 2024

Ben jij in deze maand in het Sophia Kinderziekenhuis? Lees hier dan wat er allemaal te doen is en zorg dat je erbij bent!

Sophia evenementen in juli

Ben jij in deze maand in het Sophia Kinderziekenhuis? Lees hier dan wat er allemaal te doen is en zorg dat je erbij bent!

Ben jij in juli in het Sophia ziekenhuis kijk dan op deze kalender wat er allemaal te doen is!

Gilat theater

Stichting Gilat verzorgt om de week op zondag een gezellig en interactief kindertheater in de hal van het Sophia kinderziekenhuis, van theater tot dans, muziek en goochelshows. De voorstelling begint altijd om 15:00 uur en is voor alle patiënten en bezoekers. Nodig je broertje, zusje, vriendje, vriendinnetje, opa of oma uit en kom samen gezellig genieten van deze theatervoorstelling op zondagmiddag! Kom je ook op 7 juli en 21 juli? 

Filmmiddag

Donderdag 25 juli is de Sophia Filmmiddag. Iedereen is welkom (ook met bed!) om gezellig film te kijken in de hal van het Sophia Kinderziekenhuis. Natuurlijk met popcorn en limonade! We gaan deze middag de film Zootropolis kijken.

Sophia Fun Days

Een gezellige dag gevuld met verschillende activiteiten in de Hal van het Sophia, iedereen is welkom tussen 10.00 – 16.00 uur. 

Bekijk hier de aftermovie van de vorige edities.

  • Maandag 1 juli - Sophia Fun Day - Game day- met playstations, nintendo switch, Just Dance floor, VR brillen en twee zwift E-bikes met beeldscherm
  • Donderdag 11 juli - Ollimpics 2024 - sportief bewegen en sporten in het thema van de Olympische Spelen

Gamen en Chillen!

De Sophia Game & Chill Corner in de Sophia Studio (Sh-2051) is sinds kort geopend, speciaal voor de kinderen van 12 jaar en ouder. Iedere maandag t/m donderdag kun je tussen 14.00 en 16.00 uur komen gamen of chillen. De stagiaires zorgen voor heel veel gezelligheid en zijn alvast aan het oefenen op de Switch en Xbox!

Let op: Er is geen medisch toezicht.

'Wist jij dat je ook een vlog aan bed kan maken?'

Wij komen met een camera naar je toe in het ziekenhuis en dan mag jij laten zien wat jij in het ziekenhuis doet, wie er op jouw afdeling werkt of we gaan op zoek naar het antwoord op jouw vraag! Wil jij je eigen vlog (filmpje) maken stuur ons dan een e-mail.

We komen binnenkort ook met een leuk filmpje over het vloggen aan bed!

Activiteitenkalender Sophia - juli 2024

activiteitenkalender 7-2024