Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

Webinar over welbevinden jongeren tijdens coronacrisis

Datum: Monday 29 Mar 2021
Tijd: 16:30
Locatie: online
Kosten: -

 

18 maart 2021

Tijdens de eerste coronagolf lanceerden het Erasmus MC Sophia en de Erasmus Universiteit de Grow It!-app. De app steunt jongeren bij het omgaan met stress, verveling en eenzaamheid in deze rare periode. De data van de jongeren die de app gebruiken, wordt met hun toestemming benut voor wetenschappelijk onderzoek. Bent u benieuwd wat daar tot nu toe is uitgekomen? Volg dan de online webinar.

Webinar

Op maandag 29 maart van 16.30-17.30 uur is er een webinar speciaal voor professionals in het onderwijs, zorg en lokale overheid. Tijdens de webinar wordt uitgelegd waarom deze app is gelanceerd, voor wie de app bedoeld is, hoe de app precies werkt, welke inzichten tot nu toe uit de app zijn gekomen en hoe de app kan worden ingezet voor jongeren. De webinar wordt gegeven door dr. Manon Hillegers, Kinder- en jeugdpsychiater Erasmus MC Sophia en prof. dr. Loes Keijsers, ontwikkelingspsycholoog Erasmus Universiteit Rotterdam.

“Door het spelen van de Grow It! app tijdens de corona crisis, krijgen duizenden jongeren meer grip op eigen emoties en stressvolle situaties.”

Aanmelden

Wilt u meer weten over de Grow It! app en de gratis webinar bijwonen? Schrijf u dan in door een e-mail te sturen naar Grow It! en vermeld daarbij uw naam, e-mailadres en organisatie.

Voor meer informatie kijk op https://growitapp.nl/webinar/