Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

What Matters To You Dag

Datum: Tuesday 8 Jun 2021
Tijd: 10:30
Locatie: Online & de Sophia tuin
Kosten: -

 

3 juni 2021

Dinsdag 8 juni vieren we in het Erasmus MC Sophia de ‘What Matters To You dag’ (WMTY-dag). Op deze dag staan we nog meer dan anders stil bij wat voor onze patiënten écht belangrijk is. Kwaliteit van zorg heeft immers niet alleen te maken met het verlenen van de beste zorg vanuit medisch oogpunt, maar ook met de persoonlijke zorgen en behoeften. Wat vind jij belangrijk?

What matters to  you dag

Waarom is deze dag belangrijk?

In het Erasmus MC Sophia zijn we elke dag bezig met leveren van goede en veilige zorg voor onze patiënten. Op de WMTY-dag stimuleren we elkaar om extra aandacht te besteden aan de kleine dingen die belangrijk zijn, naast zorg, voor jou als patiënt en je familie. We moedigen iedereen aan om vaker met elkaar in gesprek te gaan over hetgeen echt belangrijk voor de ander is. Dat kan voor de ene patiënt heel anders zijn dan voor de andere. Dus laat je stem zeker horen!

Wat is het programma?

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus kan deze editie helaas niet helemaal doorgaan zoals we gewend zijn. We hebben ons best gedaan om een gevarieerd en leuk programma samen te stellen, voornamelijk online en ook met een aantal live activiteiten voor kinderen. Alle patiënten ontvangen iets lekkers en worden gemotiveerd om te delen wat voor hem of haar belangrijk is. Daarnaast is iedereen van harte welkom in de Sophiatuin.

Activiteiten Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Online activiteiten

  • Sporten vanuit je ziekenhuisbed 13:00 – 13:30 uur
  • Ga mee op kunstavontuur door het Erasmus MC 10:45 – 11:45, 13:30 – 14:30, 15:00 – 16:00 uur
  • Mindfulness 11:00 – 11:30 uur en 13:00 – 13:30 uur
  • Muziektherapie Doorlopend

LIVE: Muziek, spelletjes, dieren en kunst in de Sophiatuin (via Sk-0307) Doorlopend

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze dag en het volgen van het online programma kun je terecht op www.indekliniekerasmusmc.nl/wmty2021 of op het patiëntentablet op de kamer. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar Samenzorg.