Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Spreekuur

Dietetiek Sophia Gastro Enterologie

Wanneer: Dit spreekuur wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand in de middag. Iedere 2e donderdag van de maand is een telefonisch spreekuur.

Op het spreekuur Diëtetiek Sophia GALO (Gastro Enterologie) spreekuur worden patiënten gezien met groei- en/of voedingsproblemen bij maag-, darm- en/of lever ziekten m.u.v. IBD en darmfalen.

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

Tijdens uw eerste afspraak starten wij met meten van de lengte en wegen van het gewicht, zullen wij de reden van de verwijzing bespreken, de huidige voeding doornemen, klachten ten aanzien van voeding en/of groei bespreken en zal de kinderdiëtist naar aanleiding van bovenstaande een dieet advies opstellen.

Onze begeleiding

Op het spreekuur GALO wordt u geholpen door een diëtist. De diëtist werkt nauw samen met uw behandelend Kinder maag-, darm-, lever arts.

Spreekuur

Voor een eerste bezoek bij een spreekuur of polikliniek van het Erasmus MC Diëtetiek heeft u altijd een interne verwijzing nodig van uw behandelend arts van het Erasmus MC. Zonder deze verwijzing kunnen wij geen afspraak voor u maken. Dit spreekuur wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand in de middag. Iedere 2e donderdag van de maand is een telefonisch spreekuur.

Behandelteam

Heeft uw kind hier binnenkort een afspraak?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? En wat vertelt u uw kind? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor