Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
arts keijzer dekker
Zorgverlener

Dr. C.M.G. Keyzer-Dekker

Kinderchirurg

  • Specialisme
  • Kinderchirurgie
  • Aandachtsgebied
  • Algemene kinderchirurgie, Necrotiserende enterocolitis bij prematuren, Onderwijs (BKO gecertificeerd docent)
  • BIG nummer:
  • 99058848401
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij de afdeling Kinderchirurgie in het Erasmus MC Sophia. Ik doe wetenschappelijk onderzoek naar de (postoperatieve) pijnbestrijding bij kinderen en necrotiserende enterocolitis (darmaandoening) bij prematuren. Daarnaast geef ik onderwijs over kinderchirurgie en ben ik APLS Instructeur en CRM trainer. 

Werkervaring & opleidingen

Aan de Universiteit van Amsterdam heb ik de studie geneeskunde en mijn coschappen (beiden cum laude) afgerond. Mijn opleiding tot chirurg heb ik eind 2010 voltooid in het Medisch Centrum Alkmaar en het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Daarna heb ik als fellow kinderchirurgie in het Kinderchirurgisch Centrum Amsterdam gewerkt. Gedurende twee jaar ben ik werkzaam geweest als fellow en als onderzoeker bij de afdeling kinderchirurgie in het UMCG in Groningen.

In 2012 ben ik gepromoveerd bij de Universiteit van Tilburg op het onderwerp: "Angst en kwaliteit van leven bij vrouwen met een goedaardige of kwaadaardige borstafwijking". Vanaf januari 2014 tot en met december 2015 was ik werkzaam als chirurg in vervolgopleiding tot kinderchirurg in het Sophia Kinderziekenhuis, waar ik sinds januari 2016 als staflid kinderchirurgie werkzaam ben.