Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Elvira Mulder
Zorgverlener

N.M. (Elvira) Mulder-den Hartog

Verpleegkundig specialist Kinderchirurgie

  • Specialisme
  • Kinderchirurgie
  • Aandachtsgebied
  • Klinisch wetenschappelijk onderzoek
  • BIG nummer:
  • 39914569230
Neem contact op  

Over

Even voorstellen

Sinds 2017 werk ik als verpleegkundig specialist op de afdeling 'Kinderchirurgie 1 Zuid' in het Sophia Kinderziekenhuis. Ik werk in de kliniek, waar ik onder supervisie van de kinderchirurgen, de dagelijkse medische zorg voor kinderchirurgische patiënten uitvoer. Ik heb een coördinerende rol voor de patiënt, ouders en interne- en externe zorgverleners, waarbij we streven naar optimale continuïteit van zorg.

Tot slot geef ik samen met mijn team van Verpleegkundig Specialisten Kinderchirurgie regelmatig onderwijs aan collega’s. Naast de directe patiëntenzorg en het geven van onderwijs houd ik me bezig met onderzoek, zoals bijhouden van recente wetenschappelijke literatuur betreffende kinderchirurgie, het begeleiden van collega’s in het uitvoeren van onderzoek en het opzetten van nieuw klinisch wetenschappelijk onderzoek.

Werkervaring & opleidingen

Na het afronden van de HBO-V in 2011 ben ik doorgestroomd in de opleiding voor kinderverpleegkundige in het Erasmus MC Sophia. Vervolgens heb ik de opleiding tot Verpleegkundig Specialist (MANP) gevolgd aan de Hogeschool Utrecht, waar ik in 2016 mijn diploma haalde. Tijdens deze masteropleiding was ik werkzaam voor de kinderneurologie, poli neuromusculaire- en mitochondriële aandoeningen. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij de kinderchirurgie.