Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Beleid en Kerndocumenten

Onderstaande documenten en richtlijnen bevatten onze kernwaarden en verwachtingen van de organisatie. Hiermee informeren wij onze medewerkers, klanten, professionals in opleiding (pio's) en andere belanghebbenden.

Opleidingsgids Algemeen

De opleidingsgids  bevat informatie die voor alle CZO-erkende opleidingen in de Academie geldt. Opleidingsspecifieke informatie staat gepubliceerd onder de clusters/opleidingen. 

Onderwijs- en examenregeling

In deze OER  vind je informatie over het te volgen onderwijs en in dat kader jouw rechten en plichten die van toepassing zijn op alle opleidingen en onderdelen van opleidingen van Erasmus MC Academie.

Vrijstellingen en de EVC-procedure

Denk je in aanmerking te komen voor vrijstellingen en/of een EVC-traject? Zorg dan dat je vóór je aanmelding de vrijstellingsaanvraag indient. Lees meer over Vrijstellingen en EVC-procedure.

Richtlijnen en gedragsregels in het onderwijscentrum

Wees je bewust van het karakter van social media. Social media zijn direct, transparant, blijvend en interactief. Lees hier meer over in de gedragsregels van het onderwijscentrum. 

Daarnaast hanteert het Erasmus MC ook een aantal regels voor bezoekers en patiënten die mogelijk voor jou van toepassing zijn zodra je afdelingen binnen het Erasmus MC bezoekt. 

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Quicklinks