Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Algemene informatie

Kortingsregeling parkeren

De parkeerkosten voor onze patiënten en bezoekers kunnen oplopen. Daarom bieden wij bezoek, ouders en verzorgers twee verschillende kortingsregelingen.

Kortingsregeling voor bezoekers, ouders en verzorgers van een patiënt

Bezoekers, ouders en verzorgers van een opgenomen/klinische patiënt kunnen een 14-dagenkaart aanschaffen voor € 30 per kaart. Met deze parkeerkaart kunt u de parkeergarages van het Erasmus MC (Westzeedijk en Wytemaweg) 14 dagen lang onbeperkt gebruiken.

Per opgenomen/klinische patiënt verstrekken wij maximaal twee 14-dagenkaarten die gelijktijdig te gebruiken zijn.

Kortingsregeling voor poliklinische patiënten

Poliklinische patiënten die meerdere keren per maand het ziekenhuis moeten bezoeken, kunnen een polikaart aanschaffen voor € 50,-. Met deze parkeerkaart kan gedurende
4 weken onbeperkt gebruik worden gemaakt van de parkeergarages van het Erasmus MC (Westzeedijk en Wytemaweg).

Aanschaf en gebruik

U kunt een 14-dagenkaart of een polikaart kopen op vertoon van een geldige opname- of afsprakenbrief. Dit kan bij de Receptie Hoofdingang (tussen 06.30 en 22.30 uur). Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen bij korter gebruik van het abonnement of bij verlies van de kaart. U heeft de kaart nodig bij het binnenrijden en het uitrijden van de parkeergarage.

Let op: De informatie en de kortingsregelingen gelden niet voor de parkeergarage Museumpark; dit is een parkeergarage van de gemeente Rotterdam.

Op bezoek in het Erasmus MC