Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

L’Étape Rotterdam

Datum:  zaterdag 1 juli 2023
Tijd: 00:00
Locatie: Tour de France Charity Rides
Kosten: 

 

25 april 2023

De Erasmus MC Foundation organiseert op zaterdag 1 juli 2023 L’Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides. De opbrengsten van dit evenement gaan naar onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dit mooie fietsevenement mag je niet missen!

Fiets zaterdag 1 juli 2023 mee tegen kanker. Zes mooie routes, verzorgde pauzeplaatsen en een 'Tour de France' festivalterrein! Dat kun je verwachten tijdens de L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides. Het evenement is onderdeel van het Rotterdam Cycling Festival.

Gezellig samen fietsen met vrienden, familie of collega's, touren op eigen tempo of meefietsen in een peloton. Met afstanden van 25 t/m 130 km kan iedereen meedoen.

De Family Rides (25 of 45 KM) komen langs unieke plaatsen rond Rotterdam, en ook voor de Tour Rides (80, 105 of 130 KM) zijn prachtige routes uitgezet door een afwisselende omgeving. Niet stoppen voor rood licht of ander verkeer? De Peloton Ride (120 KM) begeleidt deelnemers over mooie wegen die speciaal voor hen worden afgesloten. Ook wordt in alle faciliteiten voorzien en is er van alles te beleven bij de gezellige start-/finishlocatie RWC Ahoy*.

L'Étape Rotterdam by Tour de France staat in het teken van Samen Touren tegen Kanker: Samen fietsen voor een betere behandeling van kanker. De Erasmus MC Foundation zet zich onder andere in om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Help jij mee belangrijk kankeronderzoek mogelijk te maken? Fiets mee met vrienden, familie of misschien wel met je werkgever.

Inschrijven kan hier.