Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Banner Maak Kanker Kansloos
Evenement

Run4Daniel

Datum:  vrijdag 16 juni 2023
Tijd: 00:00
Locatie: Sportcomplex De Bosdreef
Kosten: 

 

23 april 2023

De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds organiseert op vrijdag 16 juni de Run4Daniel. De opbrengsten van dit evenement gaat naar onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dit mooie evenement mag je niet missen!

Loop of wandel vrijdag 16 juni 2023 mee tegen kanker. Sportcomplex De Bosdreef wordt omgetoverd tot een gezellig en sfeervol terrein. Terwijl de DJ zijn plaatjes draait, kan jij alvast bedenken bij welk van de foodtrucks je een hapje of drankje wilt gaan halen. Vanaf het sportcomplex worden mooie routes uitgezet door het Kralingse Bos in Rotterdam.  Een wandel- én hardloopevenement voor jong en oud in het Kralingse bos, dat is de Run4Daniel. Met de mogelijkheid om 5 KM of 10 KM te wandelen of hard te lopen, is er voor iedereen een passende afstand. Ook de Family Run van 1 KM ontbreekt niet. Onderweg kom je DJ Bootsy Paul tegen op zijn skates. Door zijn beats lijkt het lopen ineens een stuk makkelijker te gaan. 

De Run4Daniel & Swim4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos. Met elkaar komen we in beweging voor een betere behandeling van kanker. De Erasmus MC Foundation - Daniel den Hoed Fonds zet zich in om geld op te halen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Help jij mee belangrijk kankeronderzoek mogelijk te maken? Loop of zwem mee met vrienden, familie of misschien wel met je werkgever. Schrijf jezelf hier in.

Samen maken we Kanker Kansloos!

Loop of zwem mee tegen kanker op 16 & 18 juni 2023