Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

Mentale Online Verwendag op Wereldkankerdag

Datum: Thursday 4 Feb 2021
Tijd: 09:20
Locatie: Online
Kosten: Geen kosten

 

28 januari 2021

Op 4 februari a.s. is het weer Wereldkankerdag met dit keer als motto: Aandacht voor de impact van kanker. Juist nu. Daarom hebben regionale inloophuizen Inloophuis de IJssel en Patio van het Erasmus MC Kanker Instituut de krachten gebundeld en organiseren zij op 4 februari een Mentale Online Verwendag voor mensen met kanker.

De Verwendag bestaat uit een dagvullend programma waarin de Inloophuizen hun deuren online openstellen om u te laten zien wat de Inloophuizen zoal te bieden hebben.Het inloophuis van het Erasmus MC Kanker Instituut is het Patiëntinformatiecentrum Oncologie, PATIO genaamd.

Er is voor u, familie en andere deelnemers een prachtig pallet aan activiteiten samengesteld om zich mentaal eens heerlijk te laten verwennen, maar ook om steun en kracht te vinden. De informatieve workshops zijn overigens interactief, zodat het tijdens de sessies via de live-chat mogelijk is om vragen te stellen.

En…het mooie van dit online programma is ook nog eens dat u zelf bepaalt aan welk onderdeel u wilt deelnemen en op welke moment, want alle workshops zijn op een later tijdstip gewoon nog terug te kijken. De opening vindt plaats om 09.20 uur. Vanaf dit tijdstip vinden er activiteiten plaats tot 17.00 uur. het avondprogramma is van 19.00-21.30 uur. 

Het uitgebreide programma van de Mentale Online Verwendag vindt u op de site van Patio

Aanmelden voor deze verwendag kan via patio@erasmusmc.nl