Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Banner Maak Kanker Kansloos
Evenement

Swim4Daniel

Datum:  zondag 18 juni 2023
Tijd: 00:00
Locatie: Plein 1940
Kosten: 

 

24 april 2023

De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds organiseert op vrijdag 18 juni de Swim4Daniel. De opbrengst van dit evenement gaat naar onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dit mooie evenement mag je niet missen!

Zwem zondag 18 juni 2023 mee tegen kanker. Duik in de Wijnhaven en zwem op een unieke locatie in Rotterdam. Bij de Swim4Daniel zwemmen we in het Maritiem District. Plein 1940 wordt omgetoverd tot een gezellig en sfeervol terrein. Terwijl de DJ zijn plaatjes draait, kan jij je alvast opwarmen om het water in te springen. Speciaal voor de Swim wordt het vaarverkeer gestremd zodat deelnemers op deze uitzonderlijke locatie kunnen zwemmen. Met de mogelijkheid om 250m, 500m of  1500m te zwemmen, is er voor iedereen een passende afstand. Scoor na afloop een lekker hapje of drankje bij één van de foodtrucks op het plein.

De Run4Daniel & Swim4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos. Met elkaar komen we in beweging voor een betere behandeling van kanker. De Erasmus MC Foundation - Daniel den Hoed Fonds zet zich in om geld op te halen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Help jij mee belangrijk kankeronderzoek mogelijk te maken? Loop of zwem mee met vrienden, familie of misschien wel met je werkgever. Schrijf jezelf hier in.

Samen maken we Kanker Kansloos!

Loop of zwem mee tegen kanker op 16 & 18 juni 2023