Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Evenement

Workshop ‘Schilderen met de regenboog’ met Wike

Datum:  maandag 15 april 2024
Tijd: 14:00
Locatie: 
Kosten: 

 

Gepubliceerd op: 15 april 2024

De regenboog en haar kleuren zijn voor veel mensen een symbool van hoop. We vinden dit oude symbool ook terug in de Bijbel, waarin de regenboog het symbool was van het verbond tussen God en de mens.

Vandaag schilderen wij met waterverf in de regenboogkleuren. De kleuren bewegen zich vloeiend over het papier en mengen onderling waardoor er weer nieuwe kleuren ontstaan.
De bewegingen van onze penseelstreek bieden de mogelijkheid tot het ontstaan van een landschap in deze kleuren. Wat wil er bij jou ontstaan? Een weids polderlandschap of een heuvelachtig landschap met misschien wel bergen in de verte? Alles is goed, want het is jouw persoonlijke landschap.
Ga je mee op avontuur?”

Deze workshop wordt verzorgd door Wike de Klerk, beeldend therapeut bij Patio Erasmus MC Kanker Instituut.

Heb je zin om met ons mee te doen? Geef je als je toevallig bij Patio bent aan de balie op. Je kunt ook een berichtje sturen naar patio@erasmusmc.nl onder vermelding van jouw naam en telefoonnummer of je kunt bellen met 010-7041202.

Let op: er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Ervaring met schilderen is niet nodig. Het plezier in schilderen staat voorop want plezier ontspant en daar knap jij weer van op.

Je bent van harte welkom!