Kanker Instituut

Spreekuur

Cervix/vulva

Wanneer: Dinsdagochtend en –middag, woensdagochtend
Gebouw: Nt, 2e etage in wachtkamer 2H

Dit spreekuur is voor vrouwen die mogelijk baarmoederhals- of schaamlipkanker hebben. Uw huisarts of gynaecoloog verwijst u naar dit spreekuur.

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

In het spreekuur wordt bij het eerste bezoek vooral alle informatie verzameld om duidelijk te krijgen wat er precies aan de hand is. Meestal wordt er dan ook lichamelijk (gynaecologisch) onderzoek gedaan. Vaak worden er afspraken gemaakt voor aanvullende onderzoeken zoals bijvoorbeeld een CT-scan. Daarna bespreken wij alle uitslagen en uw behandelplan in een Multidisciplinair Overleg. Bij het volgende consult overleggen wij met u wat het behandelplan zou kunnen zijn. Samen met uw oncoloog neemt u daarna een besluit over uw behandeling.

Nieuwe patiënten spreekuur: dinsdag 8.30 - 12.00 uur

Uitslagen en vervolgafspraken: woensdag 8.30 - 12.00 uur

Controleafspraken: dinsdag 13.30 - 15.30 uur

Onze begeleiding

Tijdens dit spreekuur ontmoet u een gynaecoloog en/of een gynaecoloog oncoloog. Soms is dat een gynaecoloog in opleiding tot specialist of een gynaecoloog in opleiding tot gynaecologisch oncoloog.
Aan het eind spreekt u de oncologieverpleegkundige, die tijdens de rest van uw behandeling uw aanspreekpunt is. Soms krijgt u ook te maken met de verpleegkundig specialist en de doktersassistent. 
Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.

Bereid u voor