Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
bandage
Spreekuur

Farmacokinetiek

Wanneer: Elke woensdag van 13.00 tot 16.30 uur
Gebouw: Erasmus MC Kanker Instituut, ingang Zimmermanweg, gebouwcode Nt-4

Op dit spreekuur worden patiënten gezien, die meedoen aan of kandidaat zijn voor een onderzoek op het gebied van farmacokinetiek binnen het specialisme Interne oncologie

Uw bezoek

Wat gaan we doen?

Farmacokinetiek kan in het kort samengevat worden als het proces wat het lichaam met een bepaald geneesmiddel doet.

Tijdens een eerste afspraak stelt de arts of onderzoeker u veel vragen over onder andere uw voorgeschiedenis en huidige klachten. Tevens wordt u geïnformeerd over het onderzoek waarvoor u kandidaat bent en tekent u eventueel samen met de arts het toestemmingsformulier. Indien nodig wordt ook lichamelijk onderzoek danwel aanvullend onderzoek gedaan, zoals bloed prikken. De arts of onderzoeker informeert u ook over het verdere verloop van het onderzoek.

Onze begeleiding

Door wie wordt u geholpen?

Tijdens dit spreekuur wordt u geholpen door één van de bij de studies betrokken artsen of onderzoekers.

Samenwerkingen tussen specialismen

In het kader van dit onderzoek wordt er regelmatig samengewerkt met verschillende specialismen, zoals Chirurgie en Maag-darm leverziekten en met oncologen uit andere centra.

Spreekuur

Een eerste afspraak kunt u niet zelf bij ons maken. Voor een eerste bezoek bij een spreekuur of polikliniek van het Erasmus MC heeft u altijd een schriftelijke verwijzing nodig. Zonder verwijzing kunt u geen afspraak maken.

Het spreekuur farmacokinetiek wordt wekelijks gehouden op woensdag van 13.00 tot 16.30 uur in gebouwdeel Nt-4. Ingang Zimmermanweg.

Checklist

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons?

Hoe bereidt u uw gesprek voor? Wat neemt u mee? Alles wat u moet weten in een handig overzicht.
Bereid u voor