Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
Profielfoto van Alexander Stillebroer
Zorgverlener

Dr. A.B. (Alexander) Stillebroer

Uroloog

  • Specialisme
  • Urologie
  • Aandachtsgebied
  • Functionele urologie, Adolescenten urologie, Neuro-urologie
  • BIG nummer:
  • 59065962001
Neem contact op   Extern profiel

Over

Even voorstellen

De urologie is een heel breed vakgebied met veel uitdagingen. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verhelpen van ongewild urineverlies en het voorkomen van schade aan de urinewegen bij aangeboren afwijkingen. Mijn doel is om voor iedereen een oplossing op maat te vinden. Soms is dat een operatie, een andere keer is uitleg over de aandoening al voldoende.

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Ik ben opgeleid als uroloog in het Atrium medisch centrum in Heerlen en UMC Utrecht. Daarna heb ik een subspecialisatie kinderurologie in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht gedaan. Nu ben ik werkzaam op het snijvlak van volwassenen, jong-volwassenen en aangeboren afwijkingen in het prachtige Erasmus MC te Rotterdam.

Opleiding

In 2006 ben ik afgestudeerd als basisarts aan de Universiteit Maastricht. In 2014 ben ik gepromoveerd op het onderwerp 'Radioimmunodiagnosis and -therapy of renal cell carcinoma using the monoclonal antibody cG250'  aan de Radboud Universiteit. Vervolgens ben ik in 2016 opgeleid tot uroloog aan het Atrium MC Heerlen en UMC Utrecht en in 2018 als kinderuroloog/FEAPU in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.