Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud

Vrijwiliger bij PATIO

Bij het Erasmus MC Kanker Instituut is er een bijzondere kans om deel uit te maken van ons team als vrijwilliger bij PATIO. Hier draait het om het bieden van een warm welkom aan onze (oncologische) patiënten en hun naasten.

U ontvangt bezoekers, biedt een kopje koffie of thee aan en deelt wat PATIO te bieden heeft. Belangrijker nog, u bent er om te luisteren wanneer dat nodig is.

Een veilige en warme omgeving 

PATIO is een speciaal ontworpen ruimte voor het welzijn van onze patiënten. Het is een plek met overvloedig daglicht, groen en een comfortabele sfeer, gericht op rust en ontspanning. Het draait om de vier O's: ontspannen, ontmoeten, ontdekken en ontzorgen. Hier vinden onze patiënten een rustige plek om op adem te komen, elkaar te ontmoeten, nieuwe dingen te ontdekken en ondersteund te worden in hun zorgen.

Word ook vrijwilliger bij PATIO 

Wij zoeken naar fijne collega's die deel willen uitmaken van een geweldig team. We organiseren regelmatig activiteiten waar u zelf aan kan deelnemen of bij kan meehelpen. Denk hierbij aan verwendagen, speciale acties rondom feestdagen en sponsoractiviteiten. Word lid van ons ondersteunende netwerk van vrijwilligers voor het welzijn van onze patiënten en bezoekers.

Bent u enthousiast, empathisch en sociaal? Dan past deze rol perfect bij u. Bij PATIO waarderen we ook kwaliteiten zoals het behouden van professionele afstand wanneer nodig en sterke gespreksvaardigheden om naar patiënten te luisteren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u goed kunt samenwerken in teamverband. Dit betekent het begrijpen van anderen, het herkennen van problemen en het gezamenlijk werken aan doelen, zoals het initiëren van nieuwe ondersteuningsmogelijkheden voor patiënten of hen naar passende hulp te begeleiden.

Heeft u interesse om bij ons aan de slag te gaan? Bekijk dan de volledige vacature en solliciteer via onze vacaturesite

Meer lezen over PATIO?

Bekijk de website van PATIO.

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Titel uitklapper

Quicklinks