Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud
education-book
Training

Basiscursus Stralingsbescherming - Röntgen (Online)

Duur: 2 uur
Onderwijsaanbieder: Erasmus MC Academie
Onderwijsvorm: Klassikaal
Categorieën : Vakinhoudelijk handelen

Over deze opleiding

Overzicht

LET OP: De bijeenkomst Röntgen wordt altijd vooraf gegaan door de E-module en de bijeenkomst Introductie.  Meld je daar apart voor aan

English participants can read the information in English on the page Radiation protection.Doelgroep: Deze cursus is voor professionals die in hun dagelijks werk te maken hebben met röntgenstraling.
Om deze cursus te volgen moet eerst de E-module en de bijeenkomst Introductie gevolgd zijn. Meld je daar apart voor aan.

Het onderdeel röntgen bestaat voor een belangrijk deel uit zelfstudie aan de hand van een e-module, een zelftest en een voorbereidingsopdracht. 

Op dit moment bieden we de cursus aan als online variant. De klassikale bijeenkomst Röntgen, waarbij deelnemers zelf metingen uitvoeren met een röntgentoestel is vervangen door een online leertraject met informatie, filmpjes van de metingen en een werkblad met opdrachten. De informatie en opdrachten worden nabesproken in een online bijeenkomst van anderhalf uur.  Je ontvangt het materiaal en meer gedetailleerde informatie na inschrijving. 


Inhoudelijke vragen: cursusstralingshygiene@erasmusmc.nl
Betalen: Selecteer eerst een datum voor het betalen

Praktische informatie

Startdata

maandag 28 oktober 2024 09:00:00 - maandag 28 oktober 2024 10:30:00
Beschikbare plaats(en): 7

Kosten

De kosten bedragen € 210,00

Nieuws